Praktische Info

Waar?

Elk jaar wordt de Isorex Arena in Gavere omgetoverd tot een bruisende festival tempel.

Zaalplan

Het zaalplan van de Isorex Arena.

Tickets

Wacht niet te lang met het bemachtigen van je tickets! Iedere editie van De Nacht Van De Ambiance is steeds uitverkocht. 

Staanplaats

Zin om de hele avond te swingen op de aanstekelijke muziek van onze line-up? Dan is een staanplaats waarschijnlijk de juiste keuze. De dansvloer is van jou! 

Zitplaats

Ready to party? Maar ook zin om af en toe een rustpauze in te lassen? Dan zijn onze zitplaatsen ideaal. 

ROLSTOELGEBRUIKER

Er is een aparte feestzone voorzien voor rolstoelgebruikers met max. 1 (betalende) begeleider. Ook kan je als mindervalide gebruik maken van onze aparte parking bij vertoon van je blauwe Europese mindervalidenkaart.

VIP

De traditioneel succesvolle VIP formule – inclusief gastronomisch 5-gangen menu met bediening aan tafel – is en blijft een aanrader. Heerlijk dineren in combinatie met spetterende optredens en & after-party maken er ongetwijfeld opnieuw een onvergetelijke avond van.

Wat houdt een VIP-Ticket in?

Ontvangst om 18.30 uur met “Ambiance-diner”

Groepen

Voor groepen vanaf 50 personen voorzien wij een korting van 10%. Contacteer ons voor meer informatie.

Corona-Proof

Het spreekt voor zich dat we steeds alle Covid-voorschriften volgen. We volgen het nieuws omtrent Corona nauwlettend op en zullen jullie steeds informeren over mogelijke nieuwe maatregels op onze sociale media. Breng alvast je mondmasker mee en blijf thuis als je positief test of je ziek voelt. Wij zorgen voor de handgel!

Covid Safe Ticket

Aan de ingang zal je gevraagd worden om je Covid Safe Ticket status te tonen in combinatie met je identiteitskaart. Download hiervoor de officiële CovidSafeBE-app. Beschik je niet over een smartphone? Dan kan je het Covid Safe Ticket ook printen. Meer lees je daarover in het Helpcenter.