Wat hebben we dit al gemist.

Ein-de-lijk is het zo ver, binnenkort kunnen we terug feesten tot in de vroege uurtjes op De Nacht Van De Ambiance.

Deze editie is er een van herwonnen vrijheid, daarom pakken we dit jaar uit met het beste wat ons Nederlandstalige muzieklandschap te bieden heeft. Rasentertainers, topmuzikanten, feestbeesten pur sang.

Dit jaar staan Christoff, De Romeo’s, Garry Hagger, Sergio, Swoop en Yves Segers op de planning om de Isorex Arena op 9 oktober te doen knallen. Time to party all night! Zijn jullie er klaar voor? Wij alvast wel.

Tickets zijn nog beschikbaar maar uit jaarlijkse gewoonte weten we dat ze snel uitverkocht raken. Wacht dus niet te lang met reserveren en zorg dat je er kan bijzijn op deze editie van De Nacht Van De Ambiance!

Tot binnenkort op hét feest van 2021!


Dit bericht delen